If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами представи си - не ми е известно. Предпочитам да карам с това, което препоръчва Алфа Ромео, и досега проблемите ми са точно НИКАКВИ по отношение на маслото. Ако имам проблем, ще търся някакво друго решение.
Алфа ако утре ти препоръча 20/50,ко праиме?То и на мен ми се препоръчват ежесекундно един милион неща,ама имам и глава на раменете.Света не е черно бял колега,има малко и розово има и светло синьо
Алфа ако утре ти препоръча 20/50,ко праиме?То и на мен ми се препоръчват ежесекундно един милион неща,ама имам и глава на раменете.Света не е черно бял колега,има малко и розово има и светло синьо
10/40 е от минус 25 до към плюс 40.
Какъв е проблема? Ако е само за температура.
-25 10/40 ще стане на грес бе колега,в русия тировете на -25 не смеят да си изгасят двигателите когато почиват щото ще запали чак когато цъвне джанката
-25 10/40 ще стане на грес бе колега,в русия тировете на -25 не смеят да си изгасят двигателите когато почиват щото ще запали чак когато цъвне джанката
Защо реши, че живея в Русия или че живея където редовно е -25
Вие там ли живеете? Или в южните балкани?
Едва ли си виждал често -20
За температури под нулата за дизеляци забрави за 10/40.Покрай нова година като беше -13,моя бензиняк го усетих че се узори с 10/40.
Само така си мислиш, защо ли всичките ми двигатели работят безупречно само с 10/40.
Е чакам отговор- защо не правя ремонти по двигателите?
Тук не е Русия. Питам за тук колко пъти видя -20?
Озори се е защото нямаш акумулатор. Колата пали реално без кой знае какво мазане.
Не знам да ли ти е известно че цифрите на вискозитета са при какви температури маслото ще има читави смазочни свойства.Тоест 10/40 са температурите.Това за 10/40 на -25 беше голям виц.
Не знам да ли ти е известно че цифрите на вискозитета са при какви температури маслото ще има читави смазочни свойства.Тоест 10/40 са температурите.Това за 10/40 на -25 беше голям виц.
Май на теб не ти е известно. Когато не знаеш си мълчи да не се излагаш.
Това е спецификация по SAE grades.
Виж там прочети из гугъл и кажи какво си прочел.
Според теб 0/30 е от нула градуса до плюс 30.
Желязна логика
В такъв случай моето 10/40 е по добро при студ от твоето 5/40
Май на теб не ти е известно. Когато не знаеш си мълчи да не се излагаш.
Това е спецификация по SAE grades.
Виж там прочети из гугъл и кажи какво си прочел.
Според теб 0/30 е от нула градуса до плюс 30.
Желязна логика
В такъв случай моето 10/40 е по добро при студ от твоето 5/40
Comment